Elkészítés
-
1.
A burgonyát meghámozom és nagyon vékony karikákra vágom.
-
2.
A lisztet összekeverem a Vegetával, a borssal és a pirospaprikával, és úgy szórom meg vele a nyers burgonyát, hogy azt mindenütt érje.
-
3.
A tepsit vagy a tűzálló tálat olajjal kikenem és morzsával beszórom.
-
4.
A tepsibe egy sorban szétterítem a lisztes fűszeres burgonyát, rákarikázom a tisztított vöröshagymát, rámorzsolom a szétzúzott fokhagymát, majd sorban, egymás mellé ráfektetem a hurkát és a kolbászt.
-
5.
Beszórom a reszelt sajttal, rálocsolom az olajjal meg a borssal elkevert tejfölt, és alufóliával szorosan befedem. Előmelegített, forró sütőben közepes lángon egy óra hosszat sütöm. Csalamádéval a legfinomabb.