Elkészítés
-
1.
Az enyhén kiveregetett hússzeleteket Vegetával meghintem, megborsozom. A gombát és a májat felaprítom.
-
2.
A megtisztított hagymát apró kockára vágom és az olajon megpárolom, majd hozzáadom a gomba- és a májdarabkákat.
-
3.
Vegetával, borssal és petrezselyemmel ízesítem. Állandó keverés közben zsírjára pirítom.
-
4.
A hússzeletek egyik felére simítom a ragut, a másik felét ráhajtom és hústűvel megtűzöm.
-
5.
Lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába (ezt alkalmanként reszelt sajttal is keverem) forgatom, és bő forró olajban – az egyik oldalát lefedve, a másikat fedő nélkül – megsütöm.
-
6.
Tálalás előtt a hústűket kiveszem belőle. Bármilyen körettel tálalható.