Elkészítés
-
1.
A megmosott borjúhúst felkockázzuk, és serpenyőben, két evőkanálnyi olajon megpirítjuk.
-
2.
A megtisztított, felkarikázott újhagymát és a Vegetát beleszórjuk. Összekeverjük, és egy kevés vízzel felöntve kb. 25 percig pároljuk.
-
3.
Másik serpenyőben a maradék olajon a kicsumázott, kockára vágott paprikát megpirítjuk, és kissé megsózzuk.
-
4.
A megmosott, félbe vágott paradicsommal együtt a borjúhúshoz adjuk.
-
5.
A mozzarellát apró darabokra tépkedjük, és a serpenyő tartalmára szórjuk. Addig pároljuk, amíg a sajt megolvad, majd az apróra vágott metélőhagymával megszórjuk.
Tálalás
Főtt rizzsel és zöldsalátával, forrón tálaljuk.
Tanács
A mozzarellát lereszelhetjük, és hozzáadhatjuk a forró ételhez, majd azonnal tálaljuk.
Értesítés
Lefagyasztható
Lefagyasztás: a receptet az 5. lépésig elkészítjük. Hagyjuk kihűlni, majd fedővel rendelkező dobozokba rendezzük, és fagyasztóládába helyezzük.
Kiolvasztás: az ételt egy éjszakán át hagyjuk kiolvadni a hűtőszekrény normál részében, majd lefedve, lábasban felmelegítjük.
Fagyasztóban: legfeljebb 2 hónapig tárolható.